A nap terméke: Levendula koszorú és kék cinke

Aki egy picit is ismerős a keresztszemezés világában, annak ismerősen cseng Marjolein Bastin neve. Ma tőle hoztam neked egy készletet.

Marjolein Bastin - facebook fotó

Marjolein Bastin – facebook fotó

Marjolein Bastin holland grafikus számára igazi örömet és kikapcsolódást jelent a természet megfigyelése, majd ábrázolása. A környéken, ahol lakik, ritkán látni a nyakában lógó távcső nélkül, minden alkalmat megragad, hogy környezete apró részleteit megfigyelje, tanulmányozza. Ezek az apró részletek később átkerülnek a rajzaiba, ettől lesznek bájosak az általa készített munkák. A Lanarte elképzelésébe beillő munkák, aztán a keresztszemes tervezőkhöz kerülnek, akik a színek gondos megválogatásával készítik el a keresztszemes mintát.

Ma Levendula koszorú és kékcinke c. képet hoztam el nektek. A díszdobozos csomagolásban Aida alapot és DMC osztott hímzőt találsz. A fonalakat már a gyárban szépen fonalrendezőbe sorolták. A leszámolható mintaív a Lanartétól már megszokott igényességgel készült el könnyen olvasható formában. Ma ez a nap terméke, rendeld meg kedvezménnyel. Katt ide


 

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap terméke váltás minden nap éjfélkor történik meg a webáruházban, eddig az időpontig tudod akciós áron megrendelni.

Authors

*

 

Top
Könyves toplista

Hat hete került az első könyv a Cérnalányok könyvespolcára. Izgatottan vártam a fogadtatást, és nagyon örülök, hogy tetszenek a vásárlóimnak...

Close