A nap terméke: Fekete-narancs pillangó párna

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap terméke váltás minden nap éjfélkor történik meg a webáruházban, eddig az időpontig tudod akciós áron megrendelni. 

Az már régóta köztudott, hogy a Vervaco szebbnél szebb párnákkal várja a keresztszemezés szerelmeseit. Otthonod díszei lehetnek a keresztszemes párnák. Akár évszakonként cserélheted a huzatot, így mindig megújul a lakás.

A párnákat készletben szállítjuk, amelyben találsz egy előnyomott kanavát (4 öltés / cm), amelynek szélén gondosan kifestve megtalálod az elkészítéshez szükséges színeket. Első lépésként válogasd szét az akril hímzőket színek szerint, és keresd meg, hol használják az adott színt a mintán. Ezt követően kezdődhet az öltögetés. A tű, amelyet szintén megtalálsz a párna készletben tompahegyű és nagylyukú, amelyen könnyedén siklik át a fonal.

Ebben a videóban egy Disney párna elkészítését mutatom meg, ugyanígy kell elkészíteni a Fekete-narancs pillangó párnát is.

 

Ha végeztél a hímzéssel, akkor nincs más dolgod, mint összevarrni a hátlapot és az elkészült munkát. Ezt úgy csináld, hogy a színre színt fordítva varrd körbe varrógéppel az anyagot, majd a cipzáron keresztül fordítsd ki, ezt követően a cipzáron keresztül tudod berakni a bélést. Egyre figyelj: a cipzárt nyisd ki varrás előtt, különben elég nehéz lesz kifordítani a kész munkát.

A párnához vásárolhatsz cipzáros hátlapot, illetve antiallergén bélést is.

A Fekete-narancs pillangó párnát ezen a linken tudod megrendelni ma éjfélig akciós áron, utána normál áron.

Authors

*

 

Top
Neuschwanstein kastély
Neuschwanstein kastély

Na végre! - mondtam, amikor megláttam, hogy a Riolis tervezésében megjelent a Neuschwanstein kastély keresztszemes készlet.

Close