A nap terméke: DMC Magic Guide aida

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap terméke váltás minden nap éjfélkor történik meg a webáruházban, eddig az időpontig tudod akciós áron megrendelni. 

A keresztszemes kézimunkának a jól számolható szálú kelmék felelnek meg leginkább. A mintaív olvasását és az alapján való hímzést nagyban megkönnyíti, ha az anyagot előre megjelöljük, férceléssel, vagy kimosható szövetjelölővel. A legnagyobb királyság azonban az, hogy kapható már eleve bevonalazott anyag is, így jó sok időt, és esetleges számolásos tévesztést is megspórolhatunk magunknak, ha ilyen kelmét választunk munkánk alapjául. A DMC-től már megszokott kiváló minőségben szállítjuk neked.

Tulajdonságok

Gyártó: DMC

Az anyag összetétele: 100% pamut

Öltéssűrűség: 5,4 öltés / cm.

Vonalazás: 10 öltésenként

Az anyag szélessége: 110 cm

Hogyan működik?

Az anyagon rózsaszín csíkokat látsz, amelyek a munka végeztével kéz meleg vízben való mosással, esetleg gyengéd dörzsöléssel távolíthatóak el. A rózsaszín vonalazás abban segít neked, hogy egy szempillantás alatt felmérhesd, jó úton jársz-e a hímzéseddel, minden öltés oda került-e, ahova kell. 

DMC magic guide

Hogyan tudsz rendelni belőle?

A Cérnalányok polcain található méterárut 10 cm-es egységekben rendelheted. Tehát, ha egy darabot teszel a kosaradba, akkor 10 cm x 110 cm-es darabot postázok neked. Ha félmétert szeretnél a kelméből, akkor 5 darabot kell a kosaradba tenned.

Kattints erre a linkre, és rendeld meg ma éjfélig akciós áron a DMC Magic Guide aidát.

Authors

*

 

Top
Hímezhető karácsonyi képeslap

Ajándékkísérőnek, vagy igazi képeslapnak is használhatjuk távollévő szerettünk köszöntésére a Vervaco keresztszemes karácsonyi képeslapjait. Technika: leszámolós keresztszemes. A mintaíven mindhárom...

Close