Nap terméke: Gorjuss – Panda Girl

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap terméke váltás minden nap éjfélkor történik meg a webáruházban, eddig az időpontig tudod akciós áron megrendelni. 

Világszerte sok-sok rajongója van Gorjussnak, akit Suzanne Woolcott dizájner és grafikus művész hívott életre. Ma már a bögrétől a táskáig számos terméken megtalálható ez a kedves, szeszélyes, csíkos zoknis kislány. Szerencsés találkozás volt, amikor a Bothy Threads-től Kate megszerezte a jogokat a Gorjuss képek keresztszemes készletté alakítására. Meseszép, igényes darabok kerültek ki a kezei közül. Kate és tervezőcsapata nem fél szokatlan anyagokhoz nyúlni Gorjuss világának megformálásakor. Ebben a készletben különleges hatású osztott hímzőt találsz, valamint a már megszokott szívecske gombot. A hímzést 5,4 öltésosztatú (14 ct) Zweigart Aidára kell elkészítened. Szükséges öltéstípusok: keresztöltés, félkeresztöltés, és kontúröltés (backstitch).

A készletben megtalálod a leszámolható mintaívet, a szükséges mennyiségű fonalat, tűt,  és a kelmét.Igényes kivitelű, szép kidolgozású készletet tarthat kezében a vásárló.

Az alvósállatkáját szorongató Gorjusst ma éjfélig kedvezményes áron rendelheted meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. Katt ide, tedd a kosaradba, és már a jövő héten nálad is lesz. A Gorjuss szeretni való mintájával nehéz betelni, bájos dísze lehet a lányszobáknak, de akár fiatal felnőttek lakásában is el tudom képzelni.

Authors

*

 

Top
Keresztszemes hímzés – VII.

Ebben a részben a kontúröltés, tűzőöltés, visszaöltés, vagy a keresztszemes körökben leginkább back stitch-ként emlegetett öltésről lesz szó.

Close