Nap terméke: DMC kézimunka válltáska

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap terméke váltás minden nap éjfélkor történik meg a webáruházban, eddig az időpontig tudod akciós áron megrendelni. 

A mai napra egy olyan terméket vásároltam, amely többetek kívánságlistáján szerepel (a webáruházba belépve a neked tetsző termékeket kívánságlistára teheted, ha terméket akciós áron kínáljuk, akkor a rendszerünk automatikus üzenetet küld neked – a nap termékéről akkor kapsz értesítést, ha feliratkozol a blogértesítőnkre itt a jobb oldalon).

Ha szeretnél utazás közben, például vonaton hímezni, vagy sokat várakozol, amíg a gyerek különórán van, akkor jó szívvel ajánlom a kézimunkádhoz szükséges dolgok tárolására a DMC kézimunka válltáskáját. Kiülnél a teraszra, vagy a kertbe hímezni, ám túl sok macera összeszedni mindent, amire szükséged van a hímzéshez? Pakolj bele a táskába, és vidd magaddal, így gyorsan tudsz helyet változtatni, akár otthoni tároláshoz is tökéletes megoldás, hogy rendben tarthasd a hímzésedet. A táska krém színe ne tartson vissza, mert könnyen eltávolíthatod az esetleges szennyeződéseket.

A táskában külön helyet találsz az ollónak, a fonalaknak a mintaívnek, és a munka alatt lévő kézimunka darabnak is.

A fotón lévő kiegészítők csak illusztrációk.

DMCvalltaska

DMC kézimunka válltáska

 

Ma éjfélig 8.400,- Ft helyett 7.140,- Ft-ért rendelheted meg.

Authors

*

 

Top
Mit keres a ceruza a képen?

Pont most mondtam, hogy ne rajzoljunk a kelmére ceruzával, mert nem biztos, hogy ki tudjuk mosni a grafit nyomát. Akkor...

Close