20 éves a Riolis: ünnepeljünk!

20 éves lett a Riolis, a Cérnalányok előrendelési akcióval, a Riolis pedig ingyenes mintákkal ünnepel.

1996 óta gyártja szebbnél szebb keresztszemes készleteit a Riolis. A 20 éves gyár termékei egyre népszerűbbek, köszönhetően a kiváló minőségnek és a keresztszemezők széles rétegét megszólító témáknak.

A Cérnalányok előrendelési akciót hirdet, amelyben 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg kedvenc készleteidet. A részleteket elolvashatod az Előrendelési akció polcon a webáruházban. Ugyanitt megtalálod a digitális katalógust is, amelyet kényelmesen lapozgathatsz.

Az Előrendelési akció polcon megtalálod a 2016-os katalógus termékeit. A termékek áruházba feltöltésekor követtem a katalógus szerkezetét, hogy könnyebben megtalálhasd a katalógus lapozgatása után a kiválasztott készleteket. Az angol neveket szándékosan hagytam meg, hiszen a katalógusban is így szerepelnek. A négy kategória következő:

  • Prémium: 12 – 27. oldal, a Riolis krémje, csodálatos témák és gyönyörű kidolgozás vár rád a díszdobozos készletekben
  • Create it Yourself: 28 – 125. oldal, a 126. oldalról pár termék, 136 – 145.oldal , rengeteg kép és párna, a témák széles választékával
  • Accessories: 126 – 135. oldal, tűpárnák, alkalmi táskák, kulcstartók
  • Happy Bee: 146 – 155. oldal, készletek kezdőknek és gyerekeknek cuki témákkal.

A mostani előrendelési akcióra egy speciális keresővel készültem, hogy a 600+ készletből gyorsan megtalálhasd a leginkább neked tetszőt. Az egyes kategóriák mellett a baloldalon megtalálod a keresőt, amelyben beállíthatod, hogy pontosan milyen feltételek szerint szeretnél keresni. Kereshetsz a kelme típusára, a fonalra, a témára, az öltéssűrűségre és akár még a kelme színére is.

kereso

A készletekbe háromféle kiszerelésben kerül a fonal. Minden terméknél feltüntettem, hogy milyen fonalkiszerelést találsz benne + a keresőben is szűkítheted a találatokat ebből a szempontból.

  1. gyapjú-akril keverék, amely Olaszországban készül, és a speciális összetételnek köszönhetően lesznek 3D hatásúak a Riolis kivarrt képei,
  2. Anchor osztott hímző: ez a már jól megszokott 6 szálra osztható hímző,
  3. gyapjú-akrill keverék + osztott hímző, ezekben a készletekben mindkét típusú fonalat megtalálod.

A Riolis pedig ma ingyenes mintákkal ünnepel, amelyet itt találsz meg.

 

Authors

*

 

Top
Óriás rózsaszín kötött nyúl az Alpokban

Közel 10 éve terpeszkedik az olaszországi Artesina mellett egy óriás rózsaszín kötött nyúl. A nyulat a műholdfelvételeken is jól lehet...

Close