A hűségről

“A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent.” – mondta Paulo Coelho, neki meg elhisszük. Rövid eszmefuttatás a Cérnalányok törzsvásárlói programjáról: miért van, mennyit ér, kinek jár?

Az van, hogy én nagyon szeretem a Cérnalányok vásárlóit, és nem csak azért, mert nálam költik el a pénzüket, hanem inkább azért, mert megtisztelnek bizalmukkal, amit igyekszem meghálálni. Az alap, hogy gyorsan és pontosan igyekszem elindítani a csomagokat, ha pedig valami homokszem kerülne a gépezetbe, minél gyorsabban igyekszem helyre hozni a problémát. Aztán ott vannak még a személyes kapcsolatok, amelyek a Cérnalányok nélkül nem jöhettek volna létre: csupa jó fej, klassz embert ismertem meg, akiknek tényleg öröm a kedvében járni, elhozni a kedvenceiket az áruházba, meg ilyesmik.

Amikor kitaláltam a törzsvásárlói programot, akkor arra gondoltam, hogy a visszatérő vásárlók kapjanak valami pluszt az egyszeri vásárlókhoz képest. A hűséged nálam forintra váltható. Ha már vásároltál tőlem, akkor tudhatod, hogy a regisztrált vásárlóknak minden vásárlás után hűségpont jár, amit a következő vásárlások alkalmával tudnak forintra váltani. Bocs, sajnos a rendszer nem teszi lehetővé, hogy hűségpont számlát nyissak annak, aki nem regisztrál, plusz ez így tiszta sor, mert minden belépéskor rögtön látod, hogy mennyi az egyenleged.

A lényeg: ha regisztrálsz, automatikusan részese leszel a törzsvásárlói programnak. Minden elköltött 100,- Ft-ot után 2 forintot ír jóvá a rendszer. Ráadásul, na pláne, a szállítási díj után is jár a hűségpont, hiszen azt a pénzt is elköltötted. 

Aki rendszeresen kézimunkázik az tudja, hogy ez a hogy ez a hobbi bizony anyagigényes, és minden forint megtakarítás jól jön, amikor bevásárolsz. Tekints úgy a törzsvásárlói programra, mint egy malacperselyre. Van, aki úgy használja a pontokat, hogy egész évben gyűjtögeti, majd egy akció keretében egy összegben beváltja, és így lesz egy “ingyen” készlete, vagyis olyan, amiért akkor aktuálisan nem fizet. Van, aki nem halmozza, hanem minden vásárláskor beváltja az egész egyenleget, akármi is a stratégia, az eredmény ugyanaz: megtakarítasz.

Még egy lényeges kérdés: akkor írom jóvá a hűségpontokat a számládon, ha a szállító szolgálat jelzi felém, hogy átvetted a csomagot. Van, olyan szolgáltató, aki heti jelentéssel dolgozik, míg más naponta küld jelentést, de olyan is van, hogy a nagy automatizált rendszer kerekei csikorognak, és utána kell néznem, hogy mi történik épp az elküldött csomagokkal. Ha már nagyon vásárolnál, és azt látod, még nem írtam jóvá a pontjaidat, akkor kérlek keress meg e-mailben az info@cernalanyok.hu címen, és rendezzük a sorokat.

Most nem citálom neked ide a részletes szabályzatot, mert itt elolvashatod.

Az egész hűségpontosdi azért van, mert szeretem a vásárlóimat, akiknek szeretnék valamivel kedveskedni.

Üdvözlettel

Andrea

*Tudom, a kép nem igazán releváns, de erősen kezdtem a Coelho idézettel, mégse csaphatom agyon egy pénzes képpel 🙂

 

Authors

*

 

Top
Virtuális szakkör

Létrehoztam egy zárt FB csoportot, nektek Cérnalányok, hogy tudjunk kötetlenül csacsogni, a munkáinkat megmutatni. A zárt csoportban csak a tagok...

Close