Találd meg Topy szívét!

Bellai Marina, a Topy Világa blog szerzője 100 horgolt szívet rejtett el Budapest utcáin. A feladat: megtalálni egy szívet, és a kártyán lévő adatok alapján értesíteni a Marinát a találatról.

Marina 2016. február 9-én adta hírül, hogy Topy Maci szívének egy része összetört, és 100 apró darabban Budapest különböző helyein lelhető fel. Arra kéri a kedves megtalálókat, hogy értesítsék a szív mellett talált kártyán található elérhetőségeken, hol találták a szívet, és, ha lehet, akkor fotót is küldjenek.

topyvalentin3

Bájos Valentin napi játék mindazoknak, akik szeretik a Valentin napot és azoknak is, akik nincsenek ugyan oda érte, de szeretnek játszani. Szóval, játékra fel, a mai napi jelentés szerint még 93 horgolt szív várja, hogy megtalálják.

Ismerkedj meg Marina blogjával, ahol a világjáró horgolt Koala Topy, akinek nem más a célja, mint bekerülni az Agymenők sorozatba, és a magyarországi kalandokra vállalkozó Maci Topy utazásairól is olvashatsz. Katt ide a bloghoz: Topy Világa

A fotókat készítette és közlésükhöz hozzájárult: Bellai Marina / topyvilaga.hu

Authors

*

 

Top
Fonalvastagság

Egy korábbi bejegyzésben már foglalkoztam a fonalak címkéjén szereplő ábrák magyarázatával. A következő bejegyzésben a textilkreszt mutattam be részletesen, amiből...

Close