Tégy egy sétát az őszi erdőben!

A Riolis keresztszemes készletével otthonodba viheted az őszi erdő csendes hangulatát.

Egy séta a napsütéses őszi erdőben jókedvre derít minket, feltölt és kikapcsol, akárcsak a keresztszemezés. Ha ránézel a Riolis készletére, láthatod, hogy olyan a hatása, mintha beléphetnél a képbe, és átsétálhatnál a kis fahídon. Ezt a hatást a különféle öltéstípusok és szálszámok váltogatásával érte el a tervező Anna Petrosyan. Hímzés közben a 30 színnel 1, 2 és 3 szálával kell dolgoznod. A készlet mérete 26 cm x 38 cm-es, nagynak tűnik? Ne ijedj meg, jó részén csak fél keresztszemeket kell öltögetned, az pedig igazán haladós.

A készletben a Riolis saját gyártású gyapjú-akril keverék fonalát találod, amely csodálatos élethű hatást eredményez. A mintaív, amelyet a készlethez csomagoltak színes, leszámolható, könnyen követhető. Ajánlom mindazoknak, akik már elkészítettek egy-egy kisebb keresztszemes munkát.

Ugye, hogy tűhegyre kívánkozik ez a készlet? Nincs más dolgod, mint megnyomni a megrendelem gombot, és máris a kosaradban lesz ez a csodálatos színekkel bíró nyírfás készlet.

 

Authors

*

 

Top
A nap terméke: Tearózsák

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap...

Close