Ez az 5 dolog történik veled, ha keresztszemezel

Többek között ez az 5 dolog történik veled, ha keresztszemezel

 1. Kiaknázod a benned rejlő kreativitást
  Alkotó tevékenységed közben az agyad olyan részei kapnak impulzust, amelyek a mai digitális világban már egyre ritkábban aktivizálódnak. Hímzés közben nem véletlenül támadnak remek ötletei az embernek!
 2. Kikapcsolódsz, a szó szoros értelmében
  Manapság egész nap képernyők vesznek minket körül, itt egy telefon, ott egy tv. A hímzés olyan tevékenység, amellyel kézzel fogható dolgokkal hozhatunk létre tárgyakat. A Candy Crush Saga játékállásomat mégsem tudom elajándékozni, vagy az utókorra hagyni. A keresztszemezés garantáltan jobban kikapcsol mint a tv, vagy a játék a telefonodon.
 3. Büszke leszel magadra
  Bárkinek mutatod is meg a hímzésedet, biztos lehetsz benne, hogy elismeréssel fog nyilatkozni a munkádról. Majd megjegyzi, hogy neki ehhez se ideje, se türelme nem lenne. Te pedig büszke lehetsz magadra, mert bizony türelmes és kitartó vagy, ráadásul mindez még örömet is okoz neked.
 4. Megnő az önbizalmad
  Ahogy szaporodnak a keresztszemes munkáid, azon veszed észre magad, hogy egyre bonyolultabb, nagyobb, vagy épp kreatívabb mintát választasz, mert tudod, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
 5. Sikerélmény, sikerélmény, sikerélmény
  Valami csodálatos érzés lesz úrrá rajtad, amikor elkészül az utolsó keresztöltés. Nagyszerű érzés valamit megalkotni, létrehozni. Ez az élmény és érzés örökre a tied.

Ha szeretnél megtanulni keresztszemezni, akkor kukkants be a tudástárba, ahol sok-sok fotóval illusztrált oktatóanyagot találsz.

Ha már hímeztél, akkor szeretettel várlak a Városok keresztszemes kihívás a Cérnalányokkal eseményen.

Vagy nézz szét a webáruházamban, és rendelj magadnak egy csodás keresztszemest!

Authors

*

 

Top
Könyv a csipkekötésről

A csipkekötés sokak számára túl bonyolultnak tűnik ahhoz, hogy megpróbálkozzanak vele. Lynne Watterson könyvében 144 oldalon keresztül foglalkozik ezzel a...

Close