Megjelent a Riolis 2016-os katalógusa

A Riolis 2016-os katalógusa számos újdonsággal szolgál, nemcsak új készletek várnak a hímzőkre, hanem a keresztszemes készletek kiszerelése is megváltozik, remélem, minden hímző örömére.

A három márkanév, úgy mint  Premium, Happy Bee és Create it Yourself alá kerültek besorolásra a készletek. A gyárban már 2015-ben megkezdődött az új kiszerelések bevezetése. Ez azt jelenti, hogy a készletekben nem a már megszokott gombolyag formában érkeznek a fonalak, hanem előre feltekercselték őket helyes kis papírokra. A papírokat szétvághatod, de egyben is hagyhatod. Ez az új gyártási technológia nagyban megkönnyíti a hímzést, nem vesz el időt a tekercselés, és a fonalakat nem lehet összetéveszteni a beazonosítás során. A katalógus 5. oldalán mutatják be az új kiszerelést.

 

riolis20165

 

A 2016-ban várható új készleteket a 6 – 11. oldalig találod. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezek a készletek általában 2-3 havonta kerülnek forgalomba. Természetesen a katalógus belsejét is érdemes tüzetesen megvizsgálni, mert az első oldalakon csak a Riolis által kiemelt újdonságok vannak, ám belül is találunk izgalmas újdonságokat. A Sale felirattal ellátott termékek korlátozott számban, és ideig rendelhetőek, azaz kifutó termékek.

Kellemes lapozgatást kívánok!

 

Authors

*

 

Top
Minden napra egy Granny

A Granny Square, vagy nagyinégyzet egy rendkívül népszerű minta a horgolás világában. Rengeteg mintaváltozatban készül, és ami a legjobb benne:...

Close