48. héten érvényes kuponok és akciók

2015. november 23-30. között az alábbi kuponokkal vásárolhatsz kedvezményesen, illetve az alábbi termékek akciósak.

INGYENES SZÁLLÍTÁS NOVEMBER

Rendelj legalább 10.000,- Ft-ért a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban 2015. november 23. és 2015. november 30. között (a rendelésednek november 30-án 23:59-ig kell beérkeznie), és mi a rendelésedet az általad választott módon ingyen juttatjuk el hozzád. Kuponkód: nov2329

A kedvezmény során akciós termékeket is a kosaradba tehetsz. A kedvezmény érvényesítéséhez a bruttó rendelési összegnek (szállítási díj nélkül számolva) el kell érnie a 10.000,- Ft-ot.

A kuponok beváltásához segítséget ezen a linken találsz.

 

Kupon hírlevél feliratkozóknak

Ha feliratkoztál a hírlevélre, akkor küldtem neked egy kuponkódot, amellyel 500,- Ft-ot írunk jóvá vásárlásodból, ha legalább 5.000,- Ft-ért rendelsz. A kupont az e-mailre feliratkozást követően 6 napon belül kell beváltani. Ha még nem iratkoztál fel a hírlevélre, akkor azt ezen a linken megteheted.

Karácsonyi kuponfüzet

A 45 magyar webáruház összefogásával létrejött kuponfüzetben egy 5%-os vásárlási kedvezményre jogosító Cérnalányok kupont találsz. A teljes kuponfüzetet és a kuponkódot ezen a linken találod.

 

A 48. héten akciós termékek: Addi Swing horgolótűk

Addi swingAz Addi Swing termékcsalád horgolótűivel a horgolás valódi élmény. Ints búcsút a fáradt, görcsös kezeknek! A nyél két részből áll: a színes rész puha, míg a fehér rész kemény, ettől lesz igazán ergonómikus a horgolótű.  A színes rész könnyen felmelegszik, az íves formának köszönhetően  kényelmesen fekszik a kézben. A rozsdamentes acélfejnek köszönhetően a tű könnyen jár a szemek között.

Kezdőknek és profiknak is ajánljuk, a kihordási idő hosszú, mert nem rozsdásodik, a nyél nem kopik, valamint az Addi garanciát vállal minden gyártási hibára. Kiváló választás, ha fontos számodra a kényelem és a minőség.

Nap terméke

Keresd a nap termékét a Cérnalányok oldalán. A kiemelt részben szereplő termékek napról napra cserélődnek, így érdemes hozzánk minden nap visszatérni.

 

 

naptermeke

 

 

 

 

Authors

*

 

Top
Horgolt káoszelmélet
Horgolt káoszelmélet

2004-ben a Bristoli Egyetem Mérnöki Matematika Tanszékének két matematikusa, Dr. Hinke Osinga és Bernd Krauskopf professzor 85 óra hor a...

Close