Városok keresztszemes kihívás a Cérnalányokkal

Harmadik alkalommal hívom egy izgalmas és szórakoztató kihívásra a keresztszemezés szerelmeseit. Az első kihívásban festményeket hímeztünk, a második kihívásban a virágok voltak a főszereplők, a harmadik kihívásban pedig városok képei bontakoznak ki öltéseink nyomán. Gyere, tarts velünk!

Két kategóriában is nevezhetsz 2016. január 31-ig. Az első kategóriába azok a keresztszemes készletek kerültek be, amelyek a profiknak is kihívást jelentenek: nagy méretű képek, sok-sok öltéssel. Az első kategóriába nevezők 2017. május 31-ig küldhetik be a képet a hímzésükről. A második kategória keresztszemesei a profiknak könnyű ujjgyakorlatot ígérnek, míg a kezdők és újrakezdők valódi kihívásra találnak a hímzésben, nekik 2016. április 15-ig kell elkészülniük és a képet eljuttatniuk a Cérnalányokhoz.

Egy kihívás nem lenne kihívás határidő és nyeremények nélkül. A határidők az előző kihívás tapasztalatai alapján kerültek megállapításra. A tapasztalat az, hogy az egyes kategóriákban adott intervallumokon belül biztosan be lehet fejezni. Ehhez nem kell más, mint minden nap foglalkozni egy keveset a hímzéssel.

A nyeremények és díjak:

Nyeremények

Az I. kategóriában mindenki, aki elkészül a képével, és arról a fotót eljuttatja a Cérnalányoknak, azonnal kap egy 3.000,- Ft értékű vásárlási utalványt a Cérnalányok Kézimunka Webáruházba. 2017. június 2-án sorsolunk is. Ekkor mindenki, aki elkészült az alkotásával, részt vesz a sorsoláson, melyen a szerencsések az alábbi ajándékutalványokat nyerhetik:

  • I. díj: 15.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
  • II. díj: 10.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
  • III. díj: 7.000,- Ft értékű vásárlási utalvány.

A II. kategóriában mindenki, aki elkészül a kézimunkájával, és arról a fotót eljuttatja a Cérnalányoknak, azonnal kap egy 15% vásárlási kedvezményre jogosító kupont. 2016. április 18-án sorsolunk.

  • I. díj: 9.000,- Ft értékű vásárlási utalvány
  • II. díj: 7.000,- Ft értékű vásárlási utalvány,
  • III. díj 5.000,- Ft értékű vásárlási utalvány.

A nyeremények készpénzre nem válthatók, és kizárólag termékekre lehet beváltani őket a www.cernalanyok.hu oldalon.

A jelentkezés menete:

  1. Nézd meg mindkét kategória készleteit a Cérnalányok oldalán. A képekre kattintva az adott kép termék adatlapjára jutsz, ahol mindent megtudhatsz az adott készletről.
  2. Rendeld meg a készletedet. Ha december 31-ig rendelsz, akkor tudod használni a karácsonyi akciós kuponkódunkat, amellyel 5% kedvezménnyel vásárolhatsz. Kuponkód: XMAS2015
  3. Töltsd ki a jelentkezési lapot. (A lap aljára kell legördíteni a Városok keresztszemes kihívás a Cérnalányokkal oldalon.)
  4. Csatlakozz Facebook csoportunkhoz 

Kérdésed van? Készséggel állok rendelkezésedre az info@cernalanyok.hu címen.

Várlak a keresztszemes kihívásban!

Andrea

 

 

Authors

*

 

Top
Judit munkái Bravo Color Jacquardból

Judit a Bravo Color Jacquard vidám színeit választotta sál, sapka és telefontok elkészítéséhez. Gratulálunk a szép munkához!    

Close