Neuschwanstein kastély

Neuschwanstein kastély

Na végre! – mondtam, amikor megláttam, hogy a Riolis tervezésében megjelent a Neuschwanstein kastély keresztszemes készlet.

Gobelines, keresztszemes körökben kedvelt téma a Neuschwanstein kastély, évek óta nem volt a piacon értékelhető minőségű keresztszemes tervezés. Most végre Vladimir Krasnoschyokov tervezésében a Riolis piacra dobta 30 cm x 60 cm-es készletét.

A Neuschwanstein a XIX. században épült Németország déli részén, Bajorországban. A Schwangau község területén lévő épületet II. Lajos, Bajorország királya építtette Richard Wagner tiszteletére. Ma Németország egyik leglátogatottabb turista látványossága. A kastély híresen meseszerű megjelenését többször is felhasználták. Neuschwanstein ihlette a Disneylandben található Csiperózsika kastélyt, valamint Walt Disney is a kastély látképe alapján tervezte meg a Hamupipőkében látható épületet is.

 

neuschwanstein03

 

A készletben 30 féle színt találsz a Riolis saját gyártású gyapjú – akrill keverék fonalaiból. A hímzés színes leszámolható mintaív alapján történik, azaz a mintaíven megtalálod a fonalak jelét, és színes ábra segíti a munkádat.

 

Neuschwanstein kastély

Neuschwanstein kastély

 

 

Részletek a hímzésből

Részletek a hímzésből

 

A készletet megrendelheted a Cérnalányoknál.

Authors

*

 

Top
Nap terméke: DMC kézimunka válltáska

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap...

Close