Riolis – Dolce Vita

Süti recept a Riolistól nemcsak mestercukrászoknak!

Végy egy bézs színű 5,4 öltés osztatú (14 ct) kanavát, Anchor osztott hímzőket ízlés szerint, valamint díszítésként gyöngyöket és szalagokat. A kanavát először szegd el, hogy a sürgölődés közben épen maradjanak a szélek. A fonalakat keresd meg a mellékelt mintaíven, azonosítsd be mindet, és indulhat a munka.

2586 2583
2584 2589

Keresd meg a kelme közepét, ezt a legkönnyebben úgy találod meg, hogy az anyagot négyrét hajtod, picit megnyomogatod az ujjaiddal. A mintaíven is keresd meg a munka közepét, és az ott található színnel kezdd el a hímzést.

R1257

A szép keresztöltésnek két titka van: 1. a mindig egy irányba dőlő nyitó és záróöltések, valamint az egyenletes feszességgel kivitelezett öltések.

A keresztöltések elkészítése után tegyük fel a süteményünkre a habot, és cukorkát: szalagok és gyöngyök formájában. A készletben külön tűt találunk a gyöngyökhöz és a szalagokhoz.

Ha elkészült a süteményünk, akkor a választott készlettől függően 10 cm x 10 cm-es vagy 15 cm x 60 cm-es lesz.

Nincs más hátra, mint az otthonunkhoz és a készlethez illő keretet kiválasztani, helyére tenni a falra, és minden látogatótól (valamint facebook barátunktól) begyűjteni az elismerést.

A Riolis Dolce Vita sorozatának darabjait a Cérnalányoknál rendelheted meg. Ne feledd, szeptembertől új ingyenes átvételi lehetősséggel várunk.

Jó munkát kívánok!

Authors

*

 

Top
A nap terméke: Marjolein Bastin – Hortenzia

A nap terméke minden nap más és más termék, amelyet kedvezményes áron vásárolhatsz meg a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. A nap...

Close