Személyes átvételi lehetőség a belvárosban

Egyre többen jeleztétek, hogy kevés a személyes átvételi lehetőség, ezért kitaláltam, hogyan lehetne még kényelmesebb, rugalmasabb és praktikusabb a személyes átvétel a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. Íme a megoldás, amire jutottam.

2015. szeptember 14-étől a rendelésedet személyesen átveheted Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában, a tömegközlekedési eszközzel jól megközelíthető Kálvin téren, a metró kijárattal szemben található Relay üzletben.

A személyes átvétellel kért rendelések átvétele továbbra is ingyenes.

Az új átvételi mód előnyei:

  • Bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség az átvételi helyen,
  • Hosszú nyitvatartási idő, rendelésedet akár vasárnap is átveheted,
  • a feladott rendelésedet 1-2 munkanapon belül az átvételi pontra szállítjuk, így a hétköznapi rohanásban bármikor beugorhatsz érte.

A Relay üzletben az alábbi időpontokban veheted át a megrendelt szépségeket:

Hétfő: 05:00 – 20:00
Kedd: 05:00 – 20:00
Szerda: 05:00 – 20:00
Csütörtök: 05:00 – 20:00
Péntek: 05:00 – 20:00
Szombat: 07:00 – 15:00
Vasárnap: 07:00 – 13:00

A személyes átvételt az alábbiak szerint kérheted a webáruházban:

Lépj be a webáruházba a www.cernalanyok.hu oldalon. Tedd a kosaradba a kiválasztott termékeket, majd a pénztár menüpontban a szállítási mód almenüben válaszd ki a személyes átvételt.

személyesátvétel 1

 

Ezt követően tudod kiválasztani a fizetési módot. Választhatod az utánvételt, ebben az esetben a csomag átvételekor fizethetsz készpénzben és bankkártyával az átvételi helyszínen, a banki átutalás / bankkártyás fizetés lehetőségnél pedig előre ki kell fizetned rendelésedet, csak a pénz beérkezése után szállítjuk az átvételi helyszínre a csomagodat.

személyesátvétel2

 

A csomagod átvételi pontra szállítását követően e-mailben értesítünk, a Pick Pack Pont is e-mailben, illetve sms-ben tájékoztat a csomag átvehetőségéről.

Remélem, az új személyes átvételi mód minden kedves vásárlómnak a kényelmét szolgálja majd, várlak szeretettel a Cérnalányoknál.

Authors

One Comment;

  1. Pingback: Riolis - Dolce Vita - Cérnalányok blog

*

 

Top
Anyagok és eszközök a hímzéshez

Ma már mindenféle anyag és eszköz  rendelkezésünkre áll a hímzéshez. Minőségben és árban is széles a választék. A munka jellege...

Close