Fonalfalva vidám lakói

Alvósállata szinte minden gyerkőcnek van. A gyerekek szeretik a pihe-puha ölelnivalókat, amelyek elkísérik őket hosszú éveken át. Most egy olyan könyvet ajánlok neked, amelyből magad készítheted el gyermeked vagy unokád alvóstársát.

A szerző, Isabelle Kessedjian gyermekkora kedves szereplőit álmodta meg fonalra. Fonalfalva vidám lakóit kezdők is meghorgolhatják. Az elkészített kedves állatoknak horgolhatunk ruhadarabokat, és akár egy nagy hátizsákot is, amibe bepakolhatunk mindent, ami egy csudaklassz szerepjátékhoz szükséges.

12 horgolt állatfigura, 35 kiegészítő és egy nagy hátizsák

Tizenkét karakteres állatfigura, amelyeket még a kezdők is könnyedén elkészíthetnek, mert csak a legegyszerűbb technikákat és horgolóöltéseket kell ismerniük. A díszes társaság tagjai: a túrázást kedvelő mackó, barátai a jávorszarvas és a mosómedve, egy jóvágású róka, három vállalkozó kedvű kismalac, nyúlmama és kisnyuszija, a romantikus pandalány, párjával a koalával, és nem hiányozhat a sorból egy csupa szív farkas sem. Az állatokon túl horgolhatunk nekik kardigánt, pulóvert, nadrágot, öltönyt, sapkát, kötényt, ruhát és még tucatnyi különféle kiegészítőt, így végtelenül variálhatjuk valamennyit. Remek játék kicsiknek és nagyoknak.

A könyvet megrendelheted a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban. Kattints ide!

U.i.: Ha alvósállat lesz egy kedves darabból, rögtön készíts még egyet, hogy mosni tudd, illetve elhagyás esetén legyen pót.

Authors

*

 

Top
Lanarte, a hímzés művészete

Végre megérkeztek a Cérnalányok polcaira is a meseszép Lanarte készletek. A keresztszemezők körében rendkívül népszerű tervezőház idén több újdonságot is...

Close