Gorjuss napok a Cérnalányoknál

Világszerte sok-sok rajongója van Gorjussnak, akit Suzanne Woolcott dizájner és grafikus művész hívott életre. Ma már a bögrétől a táskáig számos terméken megtalálható ez a kedves, szeszélyes, csíkos zoknis kislány. Szerencsés találkozás volt, amikor a Bothy Threads-től Kate megszerezte a jogokat a Gorjuss képek keresztszemes készletté alakítására. Meseszép, igényes darabok kerültek ki a kezei közül. Vásárlóink között is számosan gyűjtik a készleteket, nekik jó hír, hogy jönnek az újdonságok!

Májusban jönnek az új készletek Magyarországra, ezért április 14. és április 17. között Gorjuss-napokat tartunk. Az új készletek már nagyobbak, mint a korábbiak, 22 cm x 26 cm-re nőttek. Felkerültek a Cérnalányok polcaira a legújabb készletek, amelyeket most ingyen szállítunk ki neked.

F O N T O S   I N F O R M Á C I Ó K

  • A készleteket akkor tudjuk ingyen szállítani, ha a rendelésnél megadod ezt a kódot: GOR1504
    A kupon beváltásához segítséget találsz ezen a linken: http://www.cernalanyok.hu/egyeb_informaciok_6
  • Rendelésenként egy kupont lehet beváltani, így, ha más kuponod is van, akkor döntened kell, melyik kedvezmény éri meg neked a leginkább. A hűségpontjaidat, ahogy eddig is, természetesen most is beválthatod.
  • Kérlek, feltétlenül ellenőrizd, hogy a kuponkódot elfogadta-e a rendszer, későbbiekben nem tudjuk figyelembevenni a számlázásnál.
  • A készletek legkésőbb 2015. május 15-ig megérkeznek hozzánk. Azért ilyen sokára, mert mi is egy kis családi vállalkozásnak adjuk le a rendelésünket, amely akkor kezdi el gyártani a szükséges készleteket, amikor megérkezik hozzájuk a rendelés.
  • Ha beváltod a kupont, akkor hiába van raktáron az adott készlet, megvárjuk a kiküldéssel a nagy szállítmányt.
  • Ha átutlást, vagy bankkártyás fizetést választasz, akkor a díjbekérők is csak a készletek beérkezése után kerülnek kiküldésre. Kérlek, addig ne utalj!
  • Természetesen az ingyenes kiszállítás vonatkozik a többi kosaradban lévő termékre is, ám csak akkor, ha nem kell előre elküldenünk, kérlek, abba a kosárba csak olyan terméket tégy, amelynek a postázása ráér 2015. május 15. után.
  • Lehet, hogy valamelyik Gorjuss készletet hozod a Cérnalányok Keresztszemes Táborba? Ne feledd április 15-én éjfélig még koránkelő áron regisztrálhatod részvételedet. Már csak 10 hely maradt, ne halogasd a jelentkezést. Itt tudsz a táborra jelentkezni!

A Gorjuss készleteket itt tudod megrendelni!

Authors

*

 

Top
Sugárzó orchidea az év színe 2014-ben

 A Pantone minden évben kihirdeti az év színét, amely afféle sorvezetőként szolgál a divat világában. 2014-ben a sugárzó orchidea az...

Close