Keresztszemes tábor

Egy tábor felnőtteknek, ahol négy napig semmi másra nem kell figyelned, mint a hímzésre.

Kedves Keresztszemező!

Ugye neked is jól jönne négy nap, amikor csak a keresztszemezéssel foglalkozhatsz? Álmodoztál már róla, hogy négy napig nincs gondod a főzésre, a háztartásra, hogy árnyas fák alatt hímezhetnél, és a világtól elvonulva befejezhetnéd vagy épp elkezdhetnéd álmaid keresztszemesét?

A Cérnalányok most valóra váltja álmodat! Gyere el Keresztszemes táborunkba és hímezz annyit, amennyit csak szeretnél!

Időpont

2015. július 20-24.

Kinek való?

Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk a táborban való részvételt, ha teljesen kezdő vagy, és szeretnél megtanulni keresztszemezni, jelentkezz bátran, négy nap alatt minden tudományt átadunk.

Helyszín

Ábrahámhegy, Esthajnal Apartmanok

Ilyen csinos apartmanokban fogunk lakni a tábor idején

Ilyen csinos apartmanokban fogunk lakni a tábor idején

A Balaton északi partján, Badacsony és Révfülöp községek között félúton fekvő Ábrahámhegy a tó egyik legkedveltebb fürdőhelye. Egyrészt, mert az üdülőhelyet félkör alakban hegyek zárják el a szelektől, másrészt pedig a falut átszelő Burnót-patak apró homokszemcsés hordaléka homokfövenyt alakított ki a strand területén. A hegyekkel övezett festői környezet kiváló helyet ígér a csendet, nyugalmat kívánó nyaralóknak. Mi ezt a csendes helyet választottuk szakkörünk helyszínéül, itt garantált a zavartalan kikapcsolódás. Az egész táborban csak hímzők lesznek, így szabadon hódolhatunk szenvedélyünknek.

A 2000m²-en elterülő tábor, az Esthajnal Apartmanok Ábrahámhegy egy csendes kis utcájában a régi általános iskola és kiskápolna szomszédságában található. A tábor területén 6 db 3-4 személyes, felszerelt ház áll a rendelkezésünkre. Illetve adott egy nagy közös tér, ahová az étkezéseket és a közös hímzéseket tervezzük. Természetesen lesz hely az elvonulásra, kisebb csoportok alkotására is, így garantáltan ki fogod magad pihenni.

A tábor területét gyönyörű fenyő- és gyümölcsfák teszik árnyékos pihenőhellyé, biztosak vagyunk benne, hogy a Keresztszemes tábor végén kipihenten, és sok-sok öltéssel gazdagabban távozol, és alig fogod várni a következő tábort.

Program

Hímzés, hímzés, strand, hímzés a strandon, hímzés a fák alatt

Négy napig semmi más dolgunk nem lesz, mint hímezni, hímezni és hímezni. A táborban tartunk egy workshopot, ahol megtanulhatod, hogyan kell úgy törölközőt, terítőt hímezni, hogy a legkritikusabb szemlélő se találjon benne kifogásolnivalót.

Zárt fórum

A táborhoz kapcsolódóan zárt fórummal várlak, ahol megismerkedhetsz a többi résztvevővel, cseveghetünk, csacsoghatunk, megbeszélhetjük ki kivel lakjon egy házban, stb.

Részvételi díj

A részvételi díj tartalmazza a szállás költségét, a napi háromszori étkezést és az idegenforgalmi adót, valamint a workshopon bemutatásra kerülő törölköző hímzéshez szükséges anyagokat (törölköző, fonalak, minták)

Részvételi díj: 32.900,- Ft, koránkelő kedvezménnyel 27.900,- Ft (A koránkelő kedvezmény 2015. április 15-én éjfélig való jelentkezés esetén érvényes.)

Jelentkezés

A táborba 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

Jelentkezni 2015. március 25. és 2015. április 30. között lehet a jelentkezési lap kitöltésével.

Ha 2015. április 15-én éjfélig jelentkezel, akkor koránkelő kedvezménnyel 32.900,- Ft helyett 27.900,- Ft-ért jöhetsz táborozni.

Jelentkezz most!

Authors

*

 

Top
Edward állatsereglete

Itt az alkalom, hogy megismerkedjünk egy seregnyi horgolt jószággal. A divatőrült orrszarvú, a szereleméhez elefánt vagy a romantikus tigris, aki...

Close