Edward állatsereglete

Itt az alkalom, hogy megismerkedjünk egy seregnyi horgolt jószággal. A divatőrült orrszarvú, a szereleméhez elefánt vagy a romantikus tigris, aki a lovagiasság mintaképe, mind a csapat tagja….


Ez a 40 figura egytől egyig színes egyéniséggel rendelkező, figyelemreméltó kis állat. Sok mindent megtudunk róluk, alkotójuk elárulja kissé hóbortos vagy szokatlan tulajdonságaikat is, de ez csak még vonzóbbá teszi őket számunkra. Bármelyik könnyen a miénk lehet, mert nagyon egyszerű horgolási technikával készülnek.

A részletes mintaleírások a teljesen kezdők számára is lehetővé teszik, hogy azonnal belekezdjenek a munkába. A mérettáblázat segítségével csak a horgolótűn és a fonalvastagságon kell változtatni, és máris 160 különböző állat elkészítésére nyílik lehetőségünk.

310031a

Vigyázzunk, mert ezek a puha fonalból és természetes színekből készült bájos karakterek ellenállhatatlanok! Nagyon hamar azon kaphatjuk magunkat, hogy egymás után horgoljuk az állatkákat és rövid idő alatt az egész csapat boldog tulajdonosának mondhatjuk magunkat.

Az állatsereglet: nyuszi, orosz rövid szőrű macska, jegesmedve, elefánt, bárány, víziló, alpaka, orrszarvú, oroszlán, fehér malac, gorilla, földimalac, medve, dorseti kos, panda, sziámi macska, csimpánz, szamár, koala, felföldi bika, tigris, kendersörényű póni, koca, zebra, kecske, denevér, csíkos cica, Holstein-fríz, Jack Roussel terrier, zsiráf, róka, orángután, majom, vörös mókus, gepárd, sün, mosómedve, szürke mókus, fekete bárány, farkas

A könyv felépítése segít abban, hogy horgolási tudásszintünknek megfelelő mintát válasszunk magunknak.

Első szint: egyszínű minták, láncszemekkel, hamis- és rövidpálcával készült állatok.

Második szint: egyszerűbb színváltási technikákra is szükség van, a Technikák fejezetben részletes útmutatót kapunk az elkészítéshez.

Harmadik szint: összetettebb színváltást kívánnak, és azok, amelyek bundájához hurgospálcát kell használnunk, szintén fényképes útmutatót találunk a Technikák fejezetben.

A könyvet megvásárolhatod a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban.

Authors

*

 

Top
A cukiságok kiapadhatatlan tárháza: 100 kötött és horgolt virág

Katalógusba rendezett virágok és virágköltemények várnak megvalósításra Caitlin Sainio 100 kötött és horgolt virág című könyvében. Lapozzunk bele!

Close