Hasznos alkalmazás fonalátváltáshoz

Mit tegyünk, ha a kiszemelt mintát pont azzal a fonalmárkával színezték ki, ami nincs nekünk? Váltsuk át a színeket! A neten számos helyen találunk táblázatokat, amelyek a segítségünkre lehetnek, ám ezek használata gyakran nehézkes, vagy épp nem teljes a lista. Táblagépekre és telefonokra ajánlok most egy hasznos alkalmazást, amellyel könnyedén átválthatjuk a fonal márkákat egymás között.

A Zorac fejlesztette alkalmazásban megtaláljuk a teljes DMC, Anchor, Madeira, Puppets, Venus és még sok más márka színskáláját. Külön kiemelném, hogy az applikációt folyamatosan fejlesztik, így mindig megtaláljuk benne a legfrissebb választékot.

fonalatvalto_Hogyan működik? Az alkalmazás működése rendkívül egyszerű, és gyorsan jutunk eredményhez. A bal felső sarokban kiválasztjuk azt a márkát, amelyről át szeretnénk váltani, a Code mezőbe beírjuk a fonal számát, majd a find gomb megnyomása után megkapjuk a teljes listát az adott árnyalat kapcsán.

A List menüpontban nyilvántarthatjuk, mekkora készletekkel rendelkezünk otthon, és készíthetünk az egyes projektjeinkhez bevásárló listát is.

Remélem, hasznosnak találod te is.

Az alkalmazást itt töltheted le.

Authors

Hasonló bejegyzések

*

 

Top
Nyereményjáték

Vegyél részt a Cérnalányok és a MyBeautyCard közös nyereményjátékán!

Close